90s Boyz&Girlz

90s swirl

Mä oon sun Romeo mä… Odota miksi karkuun juoksit… Jos sulla on toinen…

90’s FIN Cover Boyz & Girlz! on Suomen ensimmäinen Suomi-ysärin disco/pop -coverbändi. Ryhmä on lähdössä kiertämään alkuvuodesta 2019 klubeja, yökerhoja, discoja ja festivaaleja tajunnan räjäyttävällä hittiparaatilla. Keikkasetti sisältää 16 legendaarista Suomi-ysärihittiä. Mukana keikkasetissä on biisejä mm.seuraavilta artisteilta:

Raptori, XL5, Neon2, Mc Nikke T, Ultra Bra, Aikakone, Taikapeili, Nylon Beat, Hausmylly, Movetron…

Uuden loistavan tanssittavan soundimaailman keikkasettiin on loihtinut Tommi Hilliranta, Asko Pennanen ja Jouni Hillberg. Tällä bilesetillä ja ryhmällä tunnelma nostetaan varmasti kattoon. Keikoilla on mukana myös näyttävä valo- ja äänitekniikka!

Projektin taustalta löytyy alan rautaisia 90’s konkareita niin keikkakuin studiokuvioista. Nelihenkisessä kokoonpanossa on mukana mm

  • Jp Styrman”laulu” on vaikuttanut aikoinaan kahdessa Suomalaisessa ysäri-disco bändissä Dj Konnat ja oli 101 perustajajäsen. 101 Bändi kuului eittämättä Suomen suosituimpiin ysäri-disco bändeihin. Heidän suurimpia hittejä oli edelleen radiossa/discoissa soivat Aamuyö ja loistava cover versio Gillene Tiderin Sommartidenista.
  • Mira Hillberg “laulu” on legendaarisen Ressu Redfordin löytö. Miran omia ysärihittejä olivat mm.  Lontoo-Helsinki-Amsterdam, Tahdon rakastella sinua jne.
  • Tuomas ’Gary’ Keskinen ”Kitara & Laulu” on Helsinkiläinen loistava kitaravirtuoosi, joka vaikutti Ankara, Technicolour ja Negative bändeissä.
  • LC-NIK ”Rap & Laulu” on lahjakas ja energisen lavakarisman omaava 26 vuotias Kouvolalainen rap-artisti, sanoittaja ja tuottaja.

 

Tässä linkki bändin Facebook sivulle:

https://web.facebook.com/90sFCBG/

Bändin ensimmäinen oma virallinen julkaisu on 101-yhtyeen 90-luvulla tunnetuksi tekemä iso hitti Aamuyö. Biisi nousi heti ilmestyessään mm. Spotifyin Uuden suomalaisen musiikin listalle. Linkki Aamuyö-biisiin:

https://open.spotify.com/album/0senSipKuCXXEdtebGTz4D?si=FlR6AjHJRiKcFoN0R4X4dg

Kiertueen mediakumppanina on Findance.com, joka lukeutuu Suomen vanhimpiin digitaalisiin (20 vuotta) viihde-/musamedioihin. Findance seuraa keikkoja ja raportoi bändin kuulumisia keikoilta. Kiertue kulkee nimellä Findance ysäri tour -2019

https://web.facebook.com/findance/

Bändi haluaa painottaa, että projekti on kunnianosoitus kaikille artisteille, jotka nostivat kotimaisen dance-musan 90-luvulla uudelle tasolle! Nyt teillä on ainutlaatuinen mahdollisuus järjestää asiakkaillenne ikimuistoinen matka takaisin kultaiselle 90-luvulle!

Keikanmyynti on alkanut!

KYSY TARJOUS!

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

1 + 12 =