HAUSMYLLY MAAILMAN REUNALLA 2020 LIVE TOUR MYYNTIIN LIVENTER GROUPILLE!

banner2020

Euroopan eteläisen telepiirin huonoin eu-direktiivit täyttävä discohumppaorkesteri HAUSMYLLY perustettiin Viitasaarella 1989. Yhtye on kiertänyt ympäri härmää jo 30 vuoden ajan eri kokoonpanoina. Loppuunmyydyt keikkapaikat. Nyt uusi nuori kuulijakunta osoittaa, että Hausmyllyä kuuntelevat niin äidit kuin tyttäretkin.

 

Keikalla kuullaan läpileikkaus Hausmyllyn 30 vuoden uran suurimmista hiteistä mm. Ikävä Lokakuu, Jos, Maailman Reunalla, Se Mustamies, Gigolo ym. Takuuvarmoja hittejä, jotka kaikki osaavat ulkoa, joten luvassa on huikeat ysäri bileet!

 

Heidän musiikkiansa kuuntelee Spotifyssa melkein 100 000 ihmistä kuukaudessa. Biisejä on striimattu kaiken kaikkiaan huikeat yli 7 miljoonaa kertaa!

Hausmylly Spotify linkki

Hausmylly Facebook linkki

 

Keikoilla kiertää mukana DJ REGON. Kovan luokan ysäri dj, joka soittaa pelkkiä ysäri Disco hittejä koko illan ja saa varmasti porukan bailaamaan tuttujen hittien tahdissa!

 

Yhtyeen mukana kiertää näyttävä uudenlainen ääni-valotekniikka, joka sisältää mm. neon tykkejä ym. valotekniikkaa.

 

Tämän hetkinen Hausmylly kokoonpano on täynnä energiaa ja todella kovassa keikkakunnossa! Suurin osa keikkapaikoista ovat olleet loppuunmyytyjä ja todella huikeita yhteislaulu bileitä! Yhtye haluaa painottaa, että tätä tehdään Hausmyllyn faneille täydestä sydämestä!

 

Nyt teillä on mahdollisuus tarjota asiakkaillenne aikamatka takaisin kultaiselle 90-luvulle Hausmyllyn matkassa ja järjestää unohtumattomat ysäribileet, joista puhutaan vielä pitkään bileiden jälkeen!

 

Keikkamyynti on jo käynnissä ja kysyntä on kovaa. Eli otapa puhelin rohkeasti käteen ja ei muuta kuin varaamaan 2020 vuoden kovimmat ysäribileet teille!

 

 

Mia Helen

MANAGERI/TIEDOTTAJA & MYYNTI

+358 46 545 5592

keikkamyyntimia@gmail.com

Jari Styrman

KEIKKAMYYNTI LIVENTER GROUP OY

+358 50 440 8450

jaristyrman@hotmail.com