Pystytkö lukemaan laulamatta

Tässä on uudenlainen hullun hauska ohjelmaformaatti, jota ei ole tehty ennen ravintoloissa!! Kilpailu, jolla ei periaatteessa ole laulamisen kanssa mitään tekemistä. Tämä ohjelmaformaatti sopii niin pubeihin, ravintoloihin kuin yksityis- ja yritysbileisiin. Tähän voi osallistua kuka tahansa.

Idea on seuraava: Jokainen kilpailija joutuu valitsemaan lavalle tullessaan numeron1-50 väliltä. Sen jälkeen juontaja hakee laulun sanotuksen pätkän, jossa on sama numero, jonka kilpailija on valinnut. Sen jälkeen kilpailija saa mikrofonin ja laulun sanat, jotka hänen pitää ääneen lukea laulamatta.

Tässä esimerkki:

On sulla muodot Venuksen
Daa dirlan dirlan daa
Ja lantees liikkuu keinuen
Daa dirlan dirlan daa
Et ole marmoria, et
Daa dirlan dirlan daa
Ja siksi voitat veistokset!
Daa dirlan dirlan daa.

Kilpailun säännöt ovat yksinkertaiset: Jos kilpailija pystyy lukemaan laulun pätkän sanoituksen laulamatta, niin hän pääsee toiselle kierrokselle. Jos kilpailija kuitenkin laulaa yhdenkin nuotin oikein laulun sanoituksesta, niin hän tippuu kilpailusta.

Testasimme tuota ideaa tuolla Facebookissa ja teimme sille myös oman tykkäyssivuston. Olemme saaneet todella paljon hyvää palautetta ihmisiltä kyseisestä formaatista ja he ovat laittaneet viestiä, että miksi ette ole tehneet erikoisohjelmaa esim. ravintoloihin tästä. Palaute kyseisestä formaatista on ollut ihmisillä mm.

-En voinut olla laulamatta, hyräilin ihan tietämättä ääneen metrossa, kun menin duuniin. Työkaverit kysy mitä hyräilet, niin en voinut, kun hymyillä siihen. Tuli hyvä fiilis tehdä duunia. Eli nyt tosta biisin txt pätkästä tuli sit mul korvamato.

Lukemaan laulamatta Facebook sivulle

Nyt teillä on mahdollisuus järjestää asiakkaillenne unohtumattomat bileet, joka saa ihmiset hyvälle tuulelle ja muistavat varmasti kyseisen illan vielä pitkään.

 

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

9 + 10 =