Neon Party Night

UUTTA!

Neon Party Night ja Henna&Sofia Retro Show!!

Haluaisitko palata vuosikymmeniä taaksepäin? Nyt teillä on siihen mahdollisuus järjestää asiakkaillenne ikimuistoset bailut vanhaan tyyliin.

Neon Party Night

Uudenlainen variaatio 80-luvulla käytetyistä neonvalo systeemeistä. Tuomme teidän bileisiinne uudenlaisen valotekniikan. UV-tykit, joilla saadaan kaikenlaiset tilat näyttämään samalta, kuin vuosikymmeniä sitten neonvalojen loisteessa. Ohjelmaformaatti sopii niin pubeihin, ravintoloihin ja yökerhoihin kuin yksityis- tai yritysbileisiinkin.

Henna&Sofia Retro Show!!

Suomen ainoa TV:stä tuttu tanssiduo tekee paluun uudella seksikkäällä ja ennennäkemättömällä Retro Show’lla, joka on vauhdikas ja energinen show täynnä 90-luvun tykitystä!
Show’ssa on mukana myös useita tunnettuja hittejä artisteilta, joiden taustalta Henna&Sofia on tullut tutuiksi, kuten Dr. Alban, DJ Sash, Culture Beat, Paradisio, Daze, La Bouche. Show on kestoltaan 30 min.

Lisäksi pakettiin kuuluu ammattinsa osaavat DJ ja juontaja, näyttävä valo- ja äänitekniikka. Maskeeraajat Henna&Sofia maalaavat neon maaleilla asiakkaille kasvo- ja vartalopiirroksia.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

7 + 9 =