Olutfestarit

Legendaarinen 90-luvun suosittu ohjelmaformaatti tulee taas! Olutfestarit!

Muistatko legendaarisen ohjelmaformaatin, joka pyöri ravintoloissa? Nyt olemme tuoneet sen kaikkien iloksi takaisin! Teillä on nyt mahdollisuus tarjota asiakkaillenne mieleenpainuvat olutfestarit kilpailuineen, jotka sopivat niin pubeihin, ravintoloihin kuin yksityis- ja yritysbileisiin.

Mitä ohjelmaformaatti sisältää/säännöt:

Oluttynnyrin kannattelu:

Kukin kisaaja kannattelee tyhjää 30 litran oluttynnyriä kahdella kädellä suorin käsin oman kroppansa edessä omien olkapäidensä korkeudella niin pitkään kuin suinkin. Kädet siis suorina ja suoraan eteenpäin. Otetta ei saa vaihtaa kesken suorituksen, kädet ei saa koukistua eikä kädet vajota. Tynnyrin on totta kai oltava irti omasta kehosta. Seinään ei saa nojata.
Kuka kauimmin pitää on voittaja. Viime vuoden voittajan aika 4 min

Oluen nopeusjuonti:

Kuka juo nopeimmin tyhjäksi 0,33 litran olutpullon. Pullo avataan valmiiksi ja asetetaan pöydälle. Kun pullo irtoaa pöydästä, alkaa ajanotto ja kun se kopsahtaa tyhjänä takaisin pöytään, kello pysähtyy. Viime vuoden voittoaika tarkkaan 4 s. Kierrettä saa pulloon tehdä myös silloin kun pullo vielä pöydässä. Kello käyntiin vasta kun pullo irtoaa. Vaahtoa saa pulloon jäädä. Mutta ei tietenkään olutta. Samoin olut on juotava eikä sitä saa valua rinnuksille tms. muutoin diskataan.

Mr. Kaljamaha:

Miehet, jotka osallistuvat hullun hauskaan kilpailuun laitetaan riviin yläkroppa paljaana ja Esittelemme kilpailijat. Sen jälkeen jokainen esittää lyhyen henk. koht. tanssiesityksen musan soidessa. Kun kaikki kilpailuun osallistujat ovat esiintyneet niin yleisö päättää voittajan huutoäänestyksellä.

Ohjelmapakettiin kuuluu lisäksi DJ, juontaja ja tarvittaessa ääni-valotekniikka. Ei muuta, kun ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjous niin järjestetään teille unohtumattomat olutfestarit.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

9 + 6 =