Olutfestarit

Legendaarinen 90-luvun suosittu ohjelmaformaatti tulee taas! Olutfestarit!

Muistatko legendaarisen ohjelmaformaatin, joka pyöri ravintoloissa? Nyt olemme tuoneet sen kaikkien iloksi takaisin! Teillä on nyt mahdollisuus tarjota asiakkaillenne mieleenpainuvat olutfestarit kilpailuineen, jotka sopivat niin pubeihin, ravintoloihin kuin yksityis- ja yritystilaisuuksiin.

Mitä ohjelmaformaatti sisältää/säännöt:

Oluttynnyrin kannattelu

Kukin kisaaja kannattelee tyhjää 30 litran oluttynnyriä kahdella kädellä suorin käsin oman kroppansa edessä. Tynnyri pitää olla olkapäiden korkeudella niin pitkään kuin suinkin. Kädet siis suorina ja suoraan eteenpäin. Otetta ei saa vaihtaa kesken suorituksen, kädet ei saa koukistua eikä kädet vajota. Tynnyrin on totta kai oltava irti omasta kehosta. Seinään ei saa nojata.
Kuka kauimmin pitää tynnyriä ylhäällä on voittaja.

Oluen nopeusjuonti

Kuka juo nopeimmin 0,33 litran olutpullon tyhjäksi . Pullo avataan valmiiksi ja asetetaan pöydälle. Kun pullo irtoaa pöydästä, ajanotto alkaa. Pullo kopsahtaa tyhjänä takaisin pöytään, ajanotto pysähtyy. Kierrettä pulloon saa vielä tehdä, kun pullo on pöydässä.

Mr. Kaljamaha

Miehet, jotka osallistuvat hullun hauskaan kilpailuun laitetaan riviin yläkroppa paljaana ja esittelemme kilpailijat. Sen jälkeen jokainen esittää lyhyen henk. koht. tanssiesityksen musan soidessa. Kun kaikki kilpailuun osallistujat ovat esiintyneet, niin yleisö päättää voittajan huutoäänestyksellä.

Ohjelmapakettiin kuuluu lisäksi DJ ja juontaja sekä tarvittaessa ääni- ja valotekniikka.

 

Ei muuta, kun ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjous niin järjestetään teille unohtumattomat olutfestarit.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

6 + 10 =